Ny hemsida, nya möjligheter!

Äntligen - Nu är den här!

Efter många timmars grubblande och idébollning så kan vi stolt presentera den nya hemsidan.

Målsättningen var att få en öppen och mer lättnavigerad e-handel, för en bredare målgrupp. Vi hoppas att den ska fungera som ett starkt verktyg i ditt projekt.

Webbshoppen
Under varje artikel kommer du hitta bruttopris, alternativt ditt avtalade nettopris, våran lagerstatus och dokument så som arbetsbeskrivning, produktblad, byggvarudeklaration och liknande.

Just nu är inte webbshopen helt färdig, mer information kommer när den är helt klar.

Kurser
Att kunna erbjuda kurser för våra kunder är en viktig del hos oss på Markvaruhuset. Kursbokningen hanteras av bokningssystemet Hapio. Vi strävar efter att hålla er uppdaterade med det senaste informationen och hålla er uppdaterade med den rätta kunskapen.
Vi kommer hålla hemsidan uppdaterad med kommande kurser, och det hittar ni här. Som tidigare år kommer vi lägga större fokus på att hålla kurser mer frekvent under lågsäsong, men glömt inte bort att hålla utkik. För det dyker upp kurstillfällen även under vår, sommar och höst.

Inloggning
Är du redan kund hos oss men inte har något inloggning. Testa använd funktionen Glömt lösenord eller maila till: info@markvaruhuset.se.

Slutligen vill vi tacka Jonatan, Johannes och Jesper på Webbyrå Viström Stockholm för ett gott samarbete och ett lyckat slutresultat!

Alla nyheter