Företagspresentation

KOMPLETT PRODUKTUTBUD OCH SVÅRSLAGEN KOMPETENS
inom VA-system, fuktskydd och grundläggning

När det handlar om grundläggning, VA-system och fuktskydd finns det få som ens kommer i närheten av den gedigna kunskap du hittar hos oss på Markvaruhuset. Vi har nu varit verksamma i snart 40 år och därmed stött på mesta – och vet vilka lösningar som fungerar. Det är kunskap som vi gärna delar med oss av till dig och andra byggproffs! Vi är inte bara en byggvaruhandel med allt för husgrunder och övriga VA- och markarbeten – vi hjälper dig också gärna med rådgivning och att hitta lösningar till dina projekt under projekteringsfasen. När det kommer till beställning och leverans ger vi dig en rad smidiga alternativ. Du kan hämta själv vid våra anläggningar norr och söder om city, i Arninge och Länna, båda öppna redan från 06.00, eller ringa in din order. För dig som behöver beställa utanför våra ordinarie öppettider eller befinner dig utanför Stockholmsområdet finns vår dygnet-runt-öppna nätbutik med samma breda och djupa sortiment. Vill du ha allt levererat precis när du behöver det har vi effektiva logistiklösningar. Allt som vi distribuerar servas från vårt logistikcenter i Jordbro, som har det mesta du kan behöva i lager för snabb leverans – och vår telefonsupport lotsar dig gärna fram till rätt lösning. Vi säljer främst till företag men även privatpersoner är välkomna att handla hos oss.

BREDARE OCH DJUPARE
Allt du behöver – i Länna, Arninge och på nätet

Vi har förstås inte bara markprodukter, men vår specialisering har resulterat i ett oslagbart brett och djupt produktsortiment på markområdet – och vår service tål också att jämföras med vem som helst! Vid vår Arningeanläggning i Täby hittar du dessutom vår stora och för branschen unika utställning. Här kan du studera en lång rad lösningar för till exempel husgrunder, fuktskyddssystem eller avloppsreningsmetoder lite närmare, och samtidigt få goda råd av vår välutbildade och erfarna personal.

KUNSKAP FRÅN GRUNDEN
Höj din kompetens – kostnadsfritt

Ju mer du vet, desto bättre blir kvaliteten på de jobb du utför. Vi gillar att ha nöjda kunder och därför gör vi vad vi kan för att sprida både etablerade kunskaper och nya rön genom en omfattande och kostnadsfri kursverksamhet. Det enda vi kräver av dig är att ditt företag är registrerat som kund hos oss. Bland kurserna hittar du ämnen som avloppsteknik, fuktskydd av husgrunder (ISOCERT-utbildning för certifierade ISODRÄN-entreprenörer), jordarmering, entreprenadjuridik och en hel del därutöver. Kurserna genomförs i våra välutrustade konferens och utbildningslokaler i Arninge. Det aktuella kursutbudet hittar du här – ta chansen och anmäl dig direkt. Du investerar en liten del av din tid och vinner massor av kunskaper!

Butik Länna

Länna Industriområde
Svarvarvägen 8A
142 50 SKOGÅS

Butik Arninge

Arninge Handels- & industriområde
Ritarslingan 1
187 66 TÄBY

Logistikcenter

Jordbro Industriområde
Rörvägen 34
136 50 JORDBRO