Så handlar du - Företagskund

Vår filosofi är att det ska vara enkelt att handla hos Markvaruhuset, därför erbjuder vi en rad smidiga alternativ för dig som kund:

  • Butik - vi har butiker i Arninge och Länna (öppet från kl 06:00) där du kan köpa våra produkter direkt över disk. I Arninge har vi dessutom vårt showroom där lösningar för fuktskydd, husgrunder och avloppsreningsmetoder presenteras på ett mycket tydligt och unikt sätt. I båda butikerna finns alltid vår välutbildade och erfarna personal som ger dig råd och tips kring ditt bygge.
  • Nätbutik - vår nätbutik är alltid öppen och här kan du se hela vårt stora produktutbud. Om du har konto kan loggar du in och kan handla direkt på ditt konto. Om du inte har konto eller är privatperson så erbjuder vi betalning via Klarna.
  • Telefon - vi tar givetvis emot ordrar via telefon - ring oss på 08-771 19 10 för snabb och personlig service.
  • Frakt och leverans - ni väljer själva om ni vill hämta er order i någon av våra butiker eller få den utkörd. Vi erbjuder allt från expressbud till kostnadseffektiva leveranser dagen efter (gäller postnummer 10-19). Läs mer om våra fraktupplägg här.